Jennifer Lopez fürdőszobája


Az egyik legkifinomultabb öltözködési stílussal rendelkező sztár Jennifer Lopez, így nem meglepő, ha fürdőszobája is ennyire ízlésesre sikeredett.

Ha valami hasonlóra vágyunk otthonunkban, szerencsére könnyedén meríthetünk tőle ihletet és a megvalósításhoz ajánlunk pár terméket.

Jennifer Lopez fürdőszobája

J Lo fürdőszobájának egyik fénypontja ez a gyönyörű térben álló akrilkád. Ehhez a Villeroy and Boch My Nature kádját javasoljuk, mely hasonlóan íves vonalvezetésű és épp ilyen elegáns. ( Ez a termék szalonunkban rendelhető)

Villeroy and Boch - My nature

Ha mégsem fürödni szeretnénk, csak egy frissítő zuhanyt venni egy ilyen hatalmas zuhanykabinban, akkor a Hüppe Studio Berlin termékcsaládja nem fog csalódást okozni. Az üvege természetesen választható minta nélkül is.

A formatervezett csaptelepekhez ideális olyan termékcsaládot választani, melyben a számunkra szükséges összes kellék megtalálható a mosdótól kezdve a kádon át egészen a zuhany csaptelepig a megfelelő összhatás kedvéért. Ha ez az íves formavilág belopta magát a szívünkbe, akkor a Grohe Allure az, amit keresünk.

A bútorlapba süllyesztett tágas mosdóhoz beépített szekrény is tartozik a praktikusság és az elegancia harmonikus kombinációjaként. A funkcionalitást és az esztétikumot figyelembe véve, a Laufen Living kollekciója kiváló döntés lehet. Több színben is megrendelhető, nem csak fehérben.

A hófehér márványhatású burkolat Kifejezetten exkluzívvá varázsolja ezt az impozáns fürdőszobát, ráadásul a hatalmas lapokat nem csak a padlón, hanem a falon is használták. Ennek megvalósításához a Geotiles Calacatta kollekcióját javasoljuk.