SZOLGÁLTATÁSAINK

3D LÁTVÁNYTERVEZÉS


A 3D látványtervezés lehetőséget biztosít arra, hogy testet öltsenek elképzeléseink. Virtuális sétát tehetünk a leendő helyiségben, megvizsgálhatjuk a különböző anyagok, felületek, színek által keltett hangulatot, mely során könnyebb eldöntenünk valóban ez volt-e az elképzelésünk. Pillanatok alatt eszközölhető minden változtatás, így tényleg a megálmodott fürdőszoba készülhet el egyénre szabva.

ELKÉSZÍTETT TERVEINK


Elégedett ügyfeleinknél nincs jobb referenciánk. Tekintse meg már megálmodott fürdőszobáink látványvilágát.

TOVÁBBI SZOLGÁLTATÁSAINK


Szaktanácsadás

Szalonunkban szakképzett kollégáink készséggel állnak rendelkezésre a megfelelő szaniterek és burkolatok kiválasztásában, fürdőszobájuk megtervezésében. Vásárlóink, ügyfeleink elégedettsége elsődleges számunkra,ezért a naprakész tudás, minőségi szolgáltatásnyújtás a legfontosabb számunkra.

Személyre szabott ajánlat

Hagyományainkhoz híven, kedvező beszerzéseinknek köszönhetően kedvezményes árakat biztosítunk Vásárlóink részére, a megfelelő ár-érték, mennyiség és távolság figyelembe vételével.

Házhozszállítás

Telephelyünk hatalmas árukészletekkel rendelkezik, mely rövid időn belül házhoz szállítható. A házhoz szállítás díja változó, ám gyakori kedvezmény, hogy egy bizonyos összeghatár felett a házhoz szállítás ingyenes, így feltétlenül érdeklődjön kiszállítási akcióinkról.

Tárolás

A nálunk vásárolt termékeket megállapodás szerint díjmentesen tároljuk, hogy ezzel is kényelmesebbé tegyük a felújítással járó körülményeket.

Bankkártyás fizetés

Szalonunkban a készpénzes fizetés mellett lehetőség van bankkártyás fizetésre is, mely megkönnyíti és meggyorsítja a vásárlást.
A következő kártyatípusokat áll módunkban elfogadni: Visa,Visa electron, Maestro, MasterCard.
Vásároljon nálunk egyszerűen, könnyen, biztonságosan!