Kezdőlap Bemutatkozás


Miért érdemes minket választani?

Bemutatkozás

Építőanyag vásárlás előtt áll? Velünk a legjobb társra talál!

A Bau-Styl Kft. klasszikus családi vállalkozásként alakult építőanyagok kis és nagykereskedelmi forgalmazásának céljából 1993-ban Vecsésen a hagyományos tüzép telepek alternatívájaként. Építőanyag kereskedésünk legfőbb célja az, hogy kedvezményes árainkkal, a legnagyobb építőanyag gyártók akcióit átadva felkészült értékesítőinkkel, szakképzett árukiadóinkkal, udvarias tehergépkocsi vezetőinkkel, korszerű szállító járműveinkkel és nagy telepi árukészletünkkel az Ön építőanyag beszerzéséhez kapcsolódó igényeit, a lehetőségeket felmérve legjobban kiszolgáljuk.


 

Tüzép1 Tüzép2 Tüzép3

 

Folyamatos fejlesztéseink, bővülő termékkínálatunk és piacorientált szemléletünk versenyképességünk alapjai, ami egyenletes növekedési pályát eredményezett az elmúlt több, mint húsz évben. Minőségi bizonyítvánnyal rendelkező árukészlettel, széles választékban, 30000 m2-en fedett és nyitott raktárakkal Pest vonzáskörzetében, Vecsésen vagyunk megtalálhatóak.

Nézzen szét honlapjainkon!

www.cserepplaza.hu

www.teglaplaza.hu

www.terkoplaza.hu

Kérjen az Ön személyére szabott egyedi ajánlatot! További engedmény!

Jelen vagyunk a facebookon is.

Beszerzési biztonságunk erősítése céljából 2005. április elején csatlakoztunk Magyarország egyik legnagyobb beszerzési társulásához az újHÁZ csoporthoz, majd egy év együttműködés után társtulajdonosai lettünk.

A társaság tevékenysége a megalakulás óta lényegében nem változott, de a cég méretének növekedésével párhuzamosan belső struktúrája módosult. A kezdeti építőanyag kiskereskedelem mellett egyre nagyobb hangsúlyt kapott a nagykereskedelem, illetve a fuvarozási tevékenységünk. A felsorolt három fő tevékenységünk elválaszthatatlan kapcsolatban áll egymással. A nagykereskedelmi tevékenységünk fejlesztése tette lehetővé, hogy versenyképes árakat biztosíthassunk kiskereskedelmi partnereinknek is.

A teljes körű szolgáltatást igénylő vevőink kiszolgálására folyamatosan fejlesztettük járműparkunkat. Saját járműparkunk folyamatos rendelkezésre állása nélkülözhetetlen feltétele vevői és szállítói kapcsolataink erősítésének, illetve versenyképes árainknak.
Törekszünk arra, hogy a meglévő termékeink körében a hagyományos áruk mellett a legújabb technológiájú, legkorszerűbb termékeket is kínáljuk vevőinknek.
A tulajdonosi-vezetői háttérben a megalakulás óta változás nem történt, így elmondható, hogy a Bau-Styl Kft. két évtizedes tapasztalatra visszatekintő stabil vállalkozás, megbízható partnere beszállítóinak és vevőinek egyaránt. Munkatársaink széleskörű szakmai tapasztalattal, anyagismerettel állnak meglévő és leendő vevőink rendelkezésére, az igények optimális kiszolgálása érdekében.

Tüzép bejárat


Miért érdemes a BAU-STYL Kft. ajánlatát választani?

  • Kérdéseire szakszerű választ kap szaktanácsadó kollégáinktól, akik akár egy egész projekt során Ön mellett állnak, mindig személyre szabott árakat képeznek Önnek.

  • Magyarország piacvezető építőanyag kereskedelmi hálózatának (újHÁZ Centrum) tagjaként, a legjobb beszerzési árakkal rendelkezünk, ezáltal nálunk a legnagyobb gyártók környezetbarát technológiával gyártott  minőségi termékeit kapja a lehető legkedvezőbb áron.

  • A nálunk megrendelt termék az Önnel megbeszélt helyen és időben kerül leszállításra – akár díjmentesen.

  • Kínálatunkat két évtizedes tapasztalattal vásárlóink igényei és visszajelzései alapján alakítottuk ki.

  • Igényes környezetben, kényelmesen vásárolhat.

  • Ha szükséges, helyszíni tanácsadást biztosítunk díjmentesen. 

  • Felmerülő problémáit, reklamációit azonnal kezeljük.

  • Ha Önnek fontos a szavatosság, akár 8-10 év múlva is, mi, a BAU-STYL Kft. 23 éve itt vagyunk.

  • Fennállásunk óta több mint 100.000 elégedett ügyfelet szolgáltunk ki.

  • Tőlünk akár otthonából is kényelmesen vásárolhat, a nap bármely szakában. Online áruházunk mindig nyitva áll.

 

 

Flynet Internet+TV+Telefon Számítógép és notebook áruház 2015