Szállítási feltételek

A Bau-Styl Kft.által szervezett szállítások önrakodós 18 m hosszú járműszerelvényekkel történnek telephelytől telekhatárig ,megfelelő útviszonyok esetén.

Megrendeléskor a vevő köteles a szállítót pontosan tájékoztatni különösen az útviszonyokról  és a teljesítés helyéhez vezető optimális útvonalról.
Nyilatkozik arról, hogy a szállítási cím ilyen méretű gépjárművel időjárástól függetlenül biztonságosan megközelíthető. Ettől eltérő esetekben pótkocsi átszedést kell fizetni, mely a mindenkori árlista alapján kerül kiszámlázásra.
A tájékoztatás elmulasztásából származó többletköltséget a megrendelő köteles megfizetni a szállítónak, illetve az ebből származó kárért felelős.

A betongerendák szállítási díja a lerakodás díját tartalmazza, esetleges építményre történő emelés esetén daruzári díjat számolunk fel.

Ha a szállítás során az áru lerakása az áruátvevő mulasztása miatt meghiúsul- beleértve ebbe a lerakodási helyszín lerakásra való alkalmatlanságát is- a megrendelő köteles az eredménytelen szállítás költségeinek megtérítésére.

A megrendelőnek felróható indokolatlan fuvareszköz várakoztatásáért fenntartjuk a jogot állásidő díj felszámítására.

Behajtási engedélyhez kötött fuvarok esetén a megrendelő kötelessége annak beszerzése.

Termékeinket raklapon értékesítjük, a hibátlan raklapokat 12 hónapon belül visszavásároljuk az érvényes árlista szerint. Amennyiben az áru átvételekor a raklap minősége nem megfelelő azt szállítólevélen jelezze!

 

Flynet Internet+TV+Telefon Számítógép és notebook áruház 2015