Fürdőszoba átalakítás


Látványtervezőnk nem ismer lehetetlent.
Egy helyiség lehet bármilyen régi és elavult, a 3D látványtervezés lehetőségeivel és persze hozzáértő szakmai segítséggel bámulatos végeredményt hozhatunk ki belőle.


Alábbi átalakításunk során nem csak a burkolatokat és szanitereket cseréltük le, de egy élhetőbb, praktikusabb elrendezést is kitaláltunk, hogy a fürdőszoba tökéletes összhangban legyen a leendő tulajdonosok életstílusával.

… és ahogyan átalakul:

Gyakorlatilag teljesen átalakítottuk a helyiség alapvető elrendezését. Korábban az ajtón belépve szinte beleütköztünk a WC-be, amely inkább átkerült a szemközti falra. A hagyományos formavilág helyett  falra szerelhető verziót választottunk a Duravit D-Neo palettájáról.

Ezzel együtt a kézmosó alkalmatosság is költözött és jelentősen átalakult. Választottunk hozzá egy méretes tükröt is, amely így az ablakon keresztül most természetes fényt kap, illetve egy praktikus mosdószekrényt is, amelyhez pulton ülő páros mosdókat rendeltünk.

A falak szerkezetén is lényegesen alakítottunk. A parapetfal design-os megoldása izgalmas látványt nyújt a világítás terén és praktikus elrendezést biztosít a tárolás tekintetében is, továbbá a vízvezetékek is helyet kaphatnak a fal takarásában.

A beépített kádat is lecseréltük a Riho térben álló kádjára, amely modern megjelenést kölcsönöz a helyiségnek és optikailag tágítja a teret.

Két verzióban készült el a 3D látványterv, amelyhez egyik esetben az ABK Incanto és Lab325 burkolatait használtuk, a másik, sötétebb verzióban az Incanto lapokat a Signora padlólapjaival párosítottuk.

A mosdó és a mosdószekrény a Duravit D-Neo kollekciójának tagjai, amelyek közül az utóbbi több színben is válaszható, így mi is a fali lapok színével hoztuk őket összhangba a két terven világosabb és sötétebb kivitelben. 

Az ablak alatt még helyett kapott a Zehnder radiátora, amely szintén széles színpalettával kecsegtet, így fekete és fehér kivitelben is elérhető, amelyeket rögtön ki is próbáltunk.

A formatervezett, króm csaptelepek mind a mosdó, mind a kád esetében szintén a Duravit C.1 palettájáról érkeztek.

Az izgalmas formavilágnak, a jól megtervezett elrendezésnek és a nem mindennapi világításnak köszönhetően ez a kis alapterületű helyiség is lehet tágas, fényes és különleges.

Ha meghoztuk a kedvét a 3D látványtervezéshez, akkor foglaljon hozzánk díjmentes időpontot vagy látogasson el személyesen szalonunkba!