Cindy Crawford fürdőszobája


A modellek világában Cindy Crawford mindig is egy különleges szerepet töltött be és mint ahogy a képen is látható, nem csak karrierje, de ízlése is rendkívüli. Ez az impozáns, modern mégis otthonos fürdőszoba Malibu-i házában kapott helyet. A topmodell ezúttal sem hazudtolja meg önmagát, hiszen a kifinomult stílus itt is könnyed természetességgel párosul. Ha Önnek is elnyerte tetszését, van pár kitűnő tippünk, hogyan valósíthatja meg otthonában.

Cindy Crawford fürdőszobája

A hatalmas zuhanykabin már-már elmaradhatatlan kelléke lett a modern fürdőszobáknak. Ehhez a Hüppe Design Elegance zuhanykabinját javasoljuk, mely számtalan kivitelben kapható.

A másik kedvence a legújabb trendek követőinek a térben álló kád, amely az elegancia és a stílus megtestesítője. Ehhez a Laufen Il Bagno Alessi One formatervezett kádját ajánljuk, mely önmagában is egy tökéletes mestermű és tökéletesen illik a faburkolatokhoz.

A süllyesztett szögletes mosdókhoz a Riho Andora termékcsaládja tökéletes megoldást biztosít, hiszen nyersfa színben is kapható.

A bútorhoz a másik tippünk a geometriai pontossággal megtervezett Laufen Living kollekciója.

A fahatású burkolathoz, mely az egész helyiséget körülöleli, az Atlas Concorde burkolatcsaládját kínáljuk, mely egyaránt alkalmazható falon és padlón, négy természetes árnyalatban kapható.