Meryl Streep fürdőszobája


A háromszoros Oscar-díjas színésznő Los Angeles-i otthonában található fürdőszobáját letisztult stílus és modern megjelenés jellemzi. A szögletes vonalvezetésű, nem mindennapi szaniterek különleges ízlésről tesznek tanúbizonyságot. Ezt a lehengerlő összhatást könnyedén megalkothatjuk otthonunkban is. Íme néhány javaslat a megvalósításhoz.

 

Maryl Streep fürdőszobája

Az óriási zuhanykabin sajátossága a perem nélküli zuhanytálca, mely lehetővé teszi, hogy egybeolvadjon a padló síkjával. Ehhez a Hüppe Studio Berlin termékcsaládját ajánljuk, mely nem csak páratlan design-nal büszkélkedhet, hanem a személyre szabott igényekhez is tökéletesen igazítható.

A  fürdőszoba egyik különlegessége a mértani pontossággal megtervezett wc, mely tökéletesen harmonizál a pultba  süllyesztett mosdóval is. A hibátlan harmónia érdekében, ehhez a Laufen Living termékeit kínáljuk.

Ilyen első osztályú, formatervezett fürdőkádat pedig a világhírű designerek által tervezett, Laufen Kartell kollekció darabjai között találhatunk.

A helyiség összhatását lágyabbá varázsolja a falburkolat meleg árnyalata és természetes felülete. A Fap Desert harmonikus színvilágával és puhatapintású lapjaival pontosan ezt a hangulatot érhetjük el, mélyebb árnyalathoz pedig az Atlas Concorde Dwell családját javasoljuk.

Atlas Concorde Dwell

Ehhez a különleges mintázatú padlóburkolathoz a Fap Roma Travertino kollekciója ideális választás, hiszen fényes felülettel is rendelhető, vagy az Impronta Marmo D Travertino padlólapja is remek találat a szemet gyönyörködtető végeredményhez.