Heidi Klum fürdőszobája


Szupermodell, a Victoria’s Secret egyik első számú angyala, négy gyermek édesanyja és a mellékelt ábra alapján a lakberendezésben is jeleskedik. Ezúttal Heidi Klum fürdőszobáját vettük górcső alá, hogy megtudjuk, milyen miliőben készülődik reggelente a világ egyik legcsinosabb híressége.

Ez a helyiség stílusos, modern, ugyanakkor meghitt és barátságos, hála a hangulatos kiegészítőknek. Ha elnyerte tetszését ez az enteriőr, otthonában is könnyedén kreálhat ilyen impozáns fürdőszobát, a megvalósításhoz pedig adunk néhány tippet.

 

Heidi Klum

Heidi Klum fürdőszobája

A térben álló formatervezett kádhoz a Villeroy&Boch Aveo  vagy My Nature kollekcióját javasoljuk. Nemcsak esztétikus, de a tökéletes kikapcsolódás kulcsa lehet egy ilyen mutatós darab.

A tökéletes összhang érdekében szintén a Villeroy&Boch Aveo vagy My Nature mosdókagylóját javasoljuk, attól függően melyik típusú kád nyerte el jobban tetszésünket.

Az izgalmas vonalvezetésű, kecses csaptelepek kitűnő választásnak bizonyultak a térben elhelyezett szaniterekhez, ezért ehhez a Hansgrohe Axor Urquila vagy a Grohe Allure kollekcióját tartjuk a legjobb döntésnek, melyeket nem csak mosdókhoz, hanem kádakhoz, zuhanyzókhoz is alkalmazhatunk.

A kényelmes zuhanykabinhoz, a Hüppe Studio Berlin egyik modelljét kínáljuk, mely hasonló kvalitásokkal rendelkezik. Formatervezett zsanérjai illeszkednek a helyiség modern arculatához, üvegét pedig számos homokfúvott mintával is rendelhetjük.

A helyiség karakterét a meleg színű, fahatású padlóburkolat biztosítja, melyhez számtalan remek ajánlatunk van, akár az Atlas Concorde Etic  vagy  a Ragno Woodmania lapjai.
Az első osztályú gyártási folyamatoknak köszönhetően kiválóan ellenállnak a nedvességnek és hosszú évek múltán is megőrzik eredeti pompájukat.