Hogyan álljunk neki a tervezésnek?


Életünk során, amikor egy fontos esemény van kilátásában, elkezdünk tervezni. Ha esküvőre készülünk, már jó előre kinézzük az időpontot. Összeírjuk, hogy mikor mit kell szervezni, kivel mit kell megbeszélni, kitől mit és mikor kell rendelni. Ebben nagy segítség lehet egy esküvőtervező naptár, de ha utazást tervezünk, akkor ahhoz is találunk utazás tervező kisokost, illetve mindenféle útikönyv is megtalálható már.

Ilyen meghatározó esemény lehet az ember életében egy építkezés vagy egy költözés is. Az esetek többségében az embereknek már előre fájni kezd a fejük, amikor ilyen helyzet előtt állnak, mert nincsenek tisztában a kivitelezés folyamatával, illetve azzal, hogy mennyi munkával, szervezéssel jár, ha fürdőszobát szeretnének felújítani. Sok esetben tapasztaljuk, hogy az ügyfelek a kivitelezés előtt az utolsó pillanatokban jönnek el hozzánk így sajnos kompromisszumot kell kötniük, mert a burkolat vagy szaniter, amibe beleszerettek, nem érkezik meg időre.

A fenti okok miatt szeretnénk önöknek segíteni abban, hogy előre tudjanak tervezni és így  problémamentesen, gördülékenyen mehessen az építkezés vagy felújítás. Lehetőségünkhöz mérten és természetesen az önök segítségével olyan szolgáltatást tudunk nyújtani, amivel  IDŐT spórolunk meg önöknek. Nálunk egy helyen, egyszerre ki tudnak választani minden olyan terméket, amelyre szükségük lehet, így lényegesen meg fogják könnyíteni a saját életüket, valamint a kivitelezőik munkáját.

Hogyan álljunk neki a tervezésnek? Ezt ÖT nagyon egyszerű lépésben lehet összegezni:

  • kivitelezés időpontjának meghatározása
  • kivitelezőkkel egyeztetés – lehetőségek felmérése
  • elképzelés – stílus – színek
  • anyagválogatás – látványtervezés
  • megrendelés

Először is meg kell határoznunk a KIVITELEZÉS IDŐPONTJÁT, ez a legfontosabb, hiszen ahhoz tudunk igazítani minden részletet.

A kivitelezőkkel nem csak az időpont egyeztetés miatt érdemes beszélni munka előtt, hanem szakmai tanácsot is tudnak adni, hogy milyen LEHETŐSÉGEINK vannak arra, ha szeretnénk mosdót, kádat áthelyezni, vagy wc mellé bidét tenni.

Ha az időpontot tudjuk és egyeztettünk a kivitelezőkkel is, akkor a legfontosabb és a továbbiakban a legnagyobb segítség, ha megvan az ELKÉPZELÉS arról, hogy milyen stílus, szín és anyag tetszik önöknek. Ehhez célszerű olyan képeket, inspirációkat gyűjteni újságokból, internetről, amely tükrözi az ízlésüket.

Következő lépés – az ANYAGVÁLOGATÁS, és ezt követően már a mi feladatunk a LÁTVÁNYTERVEZÉS.

Az anyagválogatáshoz szükség lesz a kiválasztott képekre valamint egy méretezett alaprajzra. Előre egyeztetett időpontban, szalonunkban kávé vagy tea mellett megbeszéljük az elképzeléseket, majd kiválogatjuk a hozzá szükséges anyagokat. A válogatás során mi mindent felírunk, hogy a látványterveken ezeket a termékeket lássák viszont.

A helyiségről a 3D-s látványterv valósághűen ábrázolja a burkolatokat, szanitereket és a benne elhelyezett bútorokat. Ez alapján készül egy tervdokumentáció, amely tartalmazza a berendezési rajzot falnézetekkel, illetve a burkolatkiosztást is. Ez a dokumentáció a szakipar számára nagy segítség lesz a továbbiakban.

3D látványterv Marca Corona Springstone burkolattal

3D látványterv Marca Corona Springstone burkolattal (6)

3D látványterv Marca Corona Springstone burkolattal

3D látványterv Marca Corona Springstone burkolattal (6)

Az elkészült látványterv alapján készítünk önöknek árajánlatot a kiválasztott termékekről. Az ajánlat elfogadása után MEGRENDELJÜK azokat, majd a beérkezésről értesítjük önöket. Ezt követően 30 napig tudjuk díjmentesen tárolnia termékeket, illetve igény esetén házhozszállítjuk.

Szeretettel várjuk önöket szalonunkban, ahol nem csak szép, de különleges és egyedi burkolatokat, kiegészítőket, illetve a szaniterek széles skáláját is megtalálják.