Rólunk

SZALONUNK


Hosszas cégtörténeti leírás helyett beszéljenek rólunk fotóink és websétánk, melyek szalonunkban készültek. Változatos folyamatosan megújuló választékunkban mindenki megtalálhatja a kedvére valót. Ehhez még kellemes környezet, udvarias kiszolgálás is társul? Látogasson el hozzánk és egy kávé mellett nyugodtan válogasson, nézelődjön.

Kínálatunkban olasz, lengyel és magyar burkolatok, német, lengyel, olasz és spanyol szaniterek közül válogathat, egyedi ötletekkel találkozhat, melyeket 3D látványterveinkben mutatunk meg Önnek. Nincs két egyforma!

Forduljon képzett szaktanácsadóinkhoz bizalommal!

Elengedhetetlennek tartjuk, hogy a nekünk bizalmat szavazó Vásárló elképzeléseinek nemcsak megfelelő termékekkel, hanem egy meghatározó élménnyel is gazdagodjon.

MUNKATÁRSAINK


Szakképzett kollégáink készséggel állnak rendelkezésre az elképzeléseik testet öltsenek a 3D látványtervező program segítségével. Kérdéseivel forduljon hozzájuk bizalommal, telefonon, e-mail-ben vagy személyesen a szalonunkban. Széleskörű ismereteik kiterjednek a fali, padló- és mozaikburkolatokra illetve a szaniterek világában is segítenek eligazodni, elősegítve a megfelelő termékek kiválasztását. Rendelkezésre állnak anyagszükséglet számításban, egyénre szabott árajánlat készítésében és akár ütemezett szállítás lebonyolításában is.

Kedves Ügyfeleink!

Ezúton szeretnénk Önöket megkérni, hogy  amennyiben megbeszélésre érkeznek munkatársainkhoz, legyenek kedvesek előzetesen időpontot egyeztetni velük.

Köszönjük!