Mivel burkoljunk a medence körül?

A nyárral a medencézés és a kerti lubickolások időszaka is elérkezett. Ha pedig pancsolásról és vízről van szó, akkor természetesen a biztonság az elsődleges szempont. Szerencsére azonban nem kell kompromisszumot kötni az esztétikum és a praktikusság kettősében.
A csúszásmentes és két centis burkolatok megjelenésével gyakorlatilag már nem kell azon gondolkodnunk, hogy mit válasszunk kültérre, hiszen ezek a lapok számtalan praktikus tulajdonsággal rendelkeznek és kifejezetten ellenállóak az időjárás viszontagságaival szemben is.

Csupán egyetlen kérdés maradt: Milyen legyen?
Ezúttal ehhez hoztunk néhány inspiráló ötletet!

Aki a masszív, karakteres megjelenést kedveli, az minden bizonnyal el lesz ragadtatva az Atlas Concorde Norde burkolatcsaládjától. A Norde egy gazdag textúrával és aprólékos mintázattal megálmodott kőhatású kollekció, amely négy meleg tónust kínál.

A minimalista, mégis exkluzív design kedvelőinek a Marca Corona Arkistone egy remek választás lehet. Öt neutrális árnyalatot kínál ez a kollekció, az elefántcsont árnyalattól a sötét szürkéig.

Marca Corona Arkistone

A márványminta mindig a legelegánsabb felületek közé tartozott és nincs ez másként a kültéri lapok esetében sem. Aki ezt a stílust érzi leginkább magáénak, az válassza az Atlas Concorde Marvel Stone burkolatát!

A Saime Phoenix színes tónusai a forró, amerikai nyarakat idézik. Karaktere a frissen bányászott, alig megmunkált kőzeteket juttatják eszünkbe. Izgalmas színezete mellett méretei is rengeteg lehetőséget rejtenek magukban.

Saime Phoenix

Az indusztriális sikk szerelmeseinek az Atlas Concorde Boost-ot vagy a Boost Pro-t javasoljuk. Ez a sokoldalú kollekció remekül mutat kültéren is, mind az öt árnyalatában.

Azoknak, akik egy visszafogott, ám mégis modern összhatást szeretnének a medence körül, a legjobb választás az Atlas Concorde Raw lehet. Az előbb említett Boost-hoz képest melegebb tónusokat kínál.

Akik pedig még inkább a cement hatású lapok irányába indulnának, azoknak a Marca Corona Multiforme kültéri lapjait javasoljuk. Ez a sokoldalú kollekció a medence köré is kínál lapokat.

Marca Corona Multiforme

Azoknak is hoztunk inspirációt, akik a fahatású burkolatokat részesítik előnyben. Sokszor hangsúlyozzuk, hogy ezeknek a lapoknak óriási előnye a természetes fával szemben, hogy a víz évek múltán is érintetlenül hagyja szépségüket. A NovaBell Artwood pedig megszólalásig olyan, mint az eredeti mása, és színpalettája is vetekszik az eredeti fával.

A felsorolást egy markáns, karakteres lappal kezdtük, de ez a szekció tartogat lágyabb megjelenést is. Aki a kőhatású lapokra esküszik, de szívesebben teszi le a voksát egy elegánsabb, visszafogottabb család mellett, az mindenképp ismerkedjen meg az NovaBell Aspen kollekcióval.

Novabell Aspen

Akik a kőhatású lapok naturális arcát szeretik, azoknak a NovaBell Lounge burkolatát ajánljuk. Öt árnyalata harmonikusan illeszkedik bármilyen stílushoz. A család különlegessége háromdimenziós fali lapja, amit akár kültéren is használhatunk.

A NovaBell Norgestone szériája hasonló kvalitásokkal rendelkezik, mint előbb említett társa, de más árnyalatokban és valamivel homogénebb mintázattal választhatjuk őket.

A sort pedig a NovaBell Thermae lapjaival zárjuk, amelyek a megjelenését a travertin inspirálta. Ez a különleges kőzet a mészkő édesvízi formája és sajátos mintázata teszi ilyen ellenállhatatlanná.

A felsorolásunk természetesen nem teljes körű. Még számtalan kültéri burkolatot kínálunk, ami ideális nem csak medence köré, de teraszok burkolásához vagy kerti tipegőkhöz is.
Ha szeretné élőben is megtekinteni ezeket a lapokat, várjuk szeretettel szalonunkban!