A sors keze

Cégünk egyik oszlopos tagja, mondhatni tartópillére a mindig hatékony, mindig gyors  Adri egy sor véletlen folytán kezdte meg nálunk pályafutását, már-már mondhatjuk, hogy karmikus erő hívta hozzánk.
A pénzügy koronázatlan királynője szinte a kezdet kezdetén megtapasztalhatta milyen a Bau-Styl ügyfele lenni. Az első kapcsolódási pontja a vállalkozással egy személyes tapasztalat volt, amikor ’95-96 tájékán építkeztek és a Bau-Styl-től vásárolták az építőanyagot. Ez eddig egy teljesen hétköznapi story, amit nem is osztanánk meg veletek, ha nem úgy nyilatkozik az esetről, hogy már akkor érezte, egyszer itt fog dolgozni.
Ezután sok víz lefolyt a Dunán, míg nem a Bau-Styl Kft HR manager-t keresett, aki nem volt más, mint Adri egyik szomszédja, Kriszta. Teljesen véletlen, hogy a következő pozíció, amivel bővülni szeretett volna a Bau-Styl csapata, az egy kontrollinges volt, ami teljesen véletlen egybevágott Adri képzettségével, ráadásul pont aznap mondott fel korábbi munkahelyén. Így esett meg, hogy Adri hozzánk került és hosszú évek óta erősíti csapatunkat.
Természetesen a karmikus összefonódás nem áll meg itt.
Adri évekig a Medikus presszóban dolgozott, a “medikus” kifejezés pedig a Bau-Styl egyik legnagyobb kivitelezését is takarja, hiszen ők építtették a Medikus utcai házakat Üllőn, sőt… ha mindez nem lenne elég, Adri gyerekkori címe pontosan megyezik a tulajdonosok lakcímével, legalábbis, ami az utcát és a házszámot illeti.