Fürdőszoba Kiállítás

Egy kiállítás minden céget komoly kihívások elé állít. Hiába mondhatjuk magunkat már rutinos kiállítónak, hiszen számtalan Construma van már a hátunk mögött, de azért a januári Fürdőszoba Kiállítás előszeretettel tör borsot az orrunk alá.

Egy ilyen eseményt több hónap komoly tervezés és beszerzés előz meg. Ami nehezíti a feladatot, hogy ilyenkor szeretjük az abszolút újdonságokat bemutatni. Ez egyrészt nagyon jó, hiszen sok kollekció nálunk debütál Magyarországon, ugyanakkor mivel előfordul, hogy a gyártó kifejezetten nekünk készíti az aktuális lapot, a munkatársaink lábon kihordanak néhány szívrohamot, hogy vajon az adott burkolat időben és épségben megérkezik-e hozzánk. Látszólag, ha mindez megvan, akkor nincs is okunk aggodalomra, hiszen a lényeg megérkezett és a helyszínen van épségben, igen ám, de ilyenkor kezdődik a komoly versenyfutás az idővel. Ugyanis összesen 3 napunk van felburkolni, berendezni és kitakarítani egy meglehetősen méretes standot.

Míg tavaly a legnagyobb gondunk az volt, hogy a fűtés nélküli csarnokban kettérepedt a főfalunk, ahol a BAU-STYL felirat volt, addig idén a kis medencénk méretével és több öngyilkos jelölt tükörrel gyűlt meg a bajunk.

A medencét egészen egyszerűen csak elszámolták a kivitelezésnél, így nem fértek el a peremén az oda tervezett kültéri lapok. Néhány óra, egy akut agyvérzés, némi ragasztás és burkolás után megoldódott a látszólag megoldhatatlan, hála a talpra esett 3D látványtervezőnknek, Petrának, aki nem volt rest órákig hasalni a hidegben, számolni és tervezni, hogy végül szuperül mutasson a kis kertünk.

A szuicid hajlamú tükreink sem könnyítették meg az életünket. Az egyik bokszunkba egy csodálatos, falra szerelhető tükrös szekrényt terveztünk, ami stílusos, kívül-belül csili-vili, páramentes és beépített fényforrással is rendelkezik, illetve nem utolsó sorban két nyitható ajtaja van. Sajnos még a kiállítás előtt az egyik ajtó úgy döntött, hogy nem elég exhibicionista egy ilyen eseményhez és inkább leugrott a falról.
Semmi gond… még van egy teljes napunk! – gondoltuk magunkban. Szerencsére agilis kollégáink és az újházas csoport lévén gyorsan meg is ugrottuk a lehetetlent, hiszen a Bau-Styl-nél így oldjuk meg a problémákat. Délutánra lett tükrös ajtó, készen állt minden. Ezúttal a fal sem fagyott fel, minden remekül állt egy csodálatos pénteki kiállításhoz, amikor is az új ajtónk úgy döntött, hogy ezt a stresszt ő sem bírja és ő is levetette magát, azonban ezúttal nem egyedül.
A tükör alatti kerámia mosdó sajnos szintén áldozatává vált a missziónak, így az első napon kívül-belül megmutattuk a szekrény minden titkát, a mosdót pedig egy stílusos törölközővel lepleztük.

Mindent összevetve a kiállítást nagyon élveztük, bízunk benne, hogy ha jártatok nálunk, akkor nektek is tetszett, de azt minden esetre nem árt leszögezni, hogy bár a kiállítás csak 3 napig tart, mi 30 évre elegendő tapasztalatot szerzünk minden ilyen alkalommal.