A Grohe egyedülálló technológiái


A Grohe vállalat élen jár a fürdőszobai folyamatok optimalizálásában és a hozzátartozó eszközök fejlesztésében. Folyamatos innovációjuk több évtizedes múltra tekint vissza és meglévő módszereiket, termékeiket is rendszeresen optimalizálják a legmodernebb trendekhez és igényekhez.

Ezekben a tervezési koncepciókban nem csak a praktikus eszközhasználat kialakítása, hanem a környezettudatosság is rendkívül fontos szerepet játszik. Ebben a bejegyzésben bemutatjuk a jelenlegi kínálatuk meghatározó technológiáit, hogy ezzel is megkönnyítsük a döntéshozatalt a legideálisabb fürdőszobai eszköz kiválasztásához.

Grohe EcoJoy

A Grohe EcoJoy termékeket szisztematikusan úgy tervezték, hogy vizet és energiát takarítanak meg, ezzel megőrizve értékes erőforrásainkat. Maximális élményt kínálnak, kompromisszumok nélkül. Az innováció kulcsa a kifolyó kialakításában rejlik. Tökéletes vízáramlás, kevesebb vízzel. A Grohe a teljes termékspektrumához felkínálja ezt a funkciót, beleértve a zuhanyzókat, kádakat és a wc öblítő rendszereket is.

Grohe StarLight

Ennek a technológiának köszönhetően a krómozott felületek éveken keresztül megőrzik újkori fényüket és csillogásukat. Az elmúlt 75 évben folyamatosan fejlődő galvanizációs eljárásnak köszönhető ez a különleges ragyogás, mely keményebb felületet, karcmentességet és könnyebb tisztíthatóságot biztosít.

Grohe SilkMove

Az egykaros csaptelepek tökéletes használatához a Grohe tervezői megalkották azt a patront, amely felel a vízmennyiség és a hőmérséklet pontos irányításáért. A magas színvonalú precíziós alkatrészek nem csak a kényelemért felelősek, hanem egy egész életen át tartó használatot is biztosítanak.

Grohe FeatherControl

Ugyanazon az elven működik, mint a Grohe SilkMove technológiája, azzal a különbséggel, hogy ezt az eljárást a Joystick-os csaptelepekhez fejlesztették. A praktikum és a pontosság kettőse már-már a Grohe védjegyévé vált.

Grohe TurboStat

Ennek a technológiának köszönhetően a víz hőmérséklet a másodperc tört része alatt elérjük a kívánt vízhőfokot és állandó szinten tartja a zuhanyzás befejezéséig. A Grohterm termosztátok a legmodernebb patronnal vannak felszerelve, a termo-elem érzékenységének növelésével kétszer akkora víznyomás lép életbe. Ezzel a gyorsabb reakcióval nem csak időt, de vizet és energiát is megtakaríthatunk.

Grohe Digital

A Grohe digitális megoldásai leegyszerűsítik a fürdőszobai eszközök használatát. Az egyértelmű ikonok segítségével könnyedén beállíthatjuk a vízhőmérsékletét és a vízsugár erősségét,  illetve személyre szabhatjuk a legkülönbözőbb folyamatokat.

Grohe CoolTouch

Egy kifejezetten praktikus fejlesztés, főleg gyerekeknek. Az eljárása lényege, hogy egy innovatív hűtési csatornát alakítottak ki a forró víz és a króm felületek között, ezáltal megakadályozzák a felületek túlforrósodását.

Grohe ChildLock

A legkisebbek védelmében egyes termékeknél a tervezők beépítettek egy speciális gyermekzárat, mely kétlépéses megoldással nyitja meg a forró vizet. Ezzel elkerülhetőek a magas húmérsékletű víz okozta balesetek.

Grohe Wishper

A tervezési koncepció alapja a víz akusztikájának lehalkítása volt. A relytett öblítőtartályoknak és  független csőtartóknak köszönhetően nincs hangja a víznek, mikor áthalad az épületen. Ez lehetővé teszi a legkényelmesebb és legcsendesebb wc használatot, mások megzavarása nélkül.

Grohe Light és Grohe Zero

Ezek a technológiák lehetővé teszik, hogy a csapvíz iható minőségű legyen. Ez a kétlépéses innováció a Grohe Light-tal kezdődött és a Grohe Zero-ban csúcsosodott ki. Az újítás alapja, hogy sepciális komponensek segítségével jelentősen csökkentik a víz ólom- és nikkeltartalmát. A Grohe Zero továbbá korrózió elleni funkcióval is rendelkezik, így hosszú életet biztosít a termékeknek.

Grohe BlueCore

Sok termékcsalád időtlen design-nal rendelkezik, de az új generációs modellek gyakran tartogatnak technikai újításokat. Ez a kék jelzés egy megkülönböztetést biztosít azoknak a termékeknek, melyek már rendelkeznek a technológai vívmányokkal.