KEUCO


Prémium formatervezés, aprólékos kivitelezés, tökéletes funkcionalitás és maximális élettartam jellemzik a KEUCO termékeit.

A fürdőszobai kiegészítők piacvezetőjeként 1879-re visszanyúló  történelemmel a KEUCO ma szerelvények, kiegészítők, tükör szekrények, mosdók és fürdőszoba bútorok széles választékát kínálja. A vállalat története során fáradhatatlan törekvéssel hajtotta végre a folyamatos fejlesztéseket, fenntarthatósággal párosítva. Szeretnének hozzájárulni ahhoz, hogy több ember férjen hozzá a tiszta ivóvízhez, ezért úgy döntöttek, hogy támogatják a KUMANGA e.V.-t, egy olyan szervezetet, amely közvetlenül segíti az embereket.
A KEUCO fürdőszobai berendezései különféle megoldásokat kínálnak a magán- és a szálloda fürdőszobákba, valamint a nyilvános egészségügyi területeken. Kifinomult esztétikájuk, a legmagasabb funkcionalitás és a kiváló minőség miatt a világ minden táján megtalálhatók fürdőszobáik. Magas színvonalú fürdőszobai termékek gyártásának hagyományaira tekint vissza, 1960-ban építették az első saját gyárépületet, ma már 3 telephelyen, 500 alkalmazottal működnek.  Egy tanulmány szerint Németország legjobb 100 munkáltatója között van. 

EDITION 11

Keuco Edition 11

EDITION 400

Keuco Edition 400

ELEGANCE

Keuco Elegance

MOLL

Keuco Moll